Kommunal datarapport under Covid-19

IRIS Group leder i 2020 et projekt, hvis formål er at give landets kommuner et solidt grundlag at træffe beslutninger på under Covid-19. Projektet har aktiv deltagelse af en lang række kommuner.

Vi har i den forbindelse indsamlet og systematiseret data om, hvordan de enkelte kommuner påvirkes erhvervsmæssigt Covid-19. Derfor kan vi nu tilbyde et gennemarbejdet koncept til alle danske kommuner bestående af en rapport med aktuelle data og løbende opdateringer vedrørende ledighed, brug af hjælpepakker, konkurser og iværksætteri under corona-krisen. I rapporterne holdes udviklingen op mod sammenlignelige kommuner og resten af landet. En lang række kommuner har allerede tilmeldt sig denne løsning. De får på månedlig eller kvartalsmæssigt basis en ny ‘datarapport’, som præsenterer de nyeste tal.

Tilbuddet er udviklet som led i et større projekt, hvor de deltagende kommuner har fået analyser og anbefalinger, der også bygger på interviews med lokale virksomheder.

Som eksempel er herunder til venstre vist datarapporten for Københavns Kommune. Til højre vises desuden hovedrapporten, der blev gennemført for Københavns Kommune i det større projekt.

 

Datarapport for Københavns Kommune                          Hovedrapport for Københavns Kommune
                                                                

Kontakt: Jens Bjerg på jb@irisgroup.dk

Læs mere om projektet her.

Andre publikationer relateret til Kommunal datarapport under Covid-19

Se flere af vores publikationer