Lokale erhvervspræstationer -

Lokale erhvervspræstationer

Lokale erhvervspræstationer er en årlig analyse, der rangerer de danske kommuner efter, hvordan det lokale erhvervsliv klarer sig. Analysen er udviklet af IRIS Group og opdateres årligt på baggrund af senest tilgængelige data.

På det interaktive danmarkskort kan du aflæse din og andre kommuners placering. Her kan du få oversigten over det samlede indeks for erhvervspræstationer eller dykke ned i et af de tre underindeks for hver enkelt kommune.

Den samlede placering er baseret på 22 udvalgte indikatorer, der beskriver kommunernes erhvervspræstationer inden for tre områder: 1) Arbejdspladser, indkomst og produktivitet, 2) Iværksætteri og vækstvirksomheder samt 3) Eksport. En kommunes placering på de tre områder sammenvejes til en rangering for kommunens samlede erhvervspræstationer.

Sammenlign din kommune med andre
I figuren nedenfor har du mulighed for at se, hvordan din kommune klarer sig sammenlignet med landets øvrige kommuner. Du kan vælge op til fire sammenligningskommuner, og det er både muligt at sammenligne placeringer på det samlede indeks og for hvert af de tre underindeks.

Se udviklingen for din kommune de seneste fire år
Lokale erhvervspræstationer giver mulighed for at følge udviklingen i en kommunes erhvervspræstationer fra år til år. Figurerne nedenfor viser, hvordan din kommune har klaret sig i de seneste fire års målinger. Vælg din kommune øverst og bliv klogere på den nationale placering de seneste år.

Læs mere om lokale erhvervspræstationer
Du kan downloade Lokale erhvervspræstationer 2024 ved at klikke her.

Hvis du vil vide mere, om hvad vores analyse viser om erhvervslivet i din kommune, er du velkommen til at kontakte seniorøkonom David Boysen Jensen på mail: dbj@irisgroup.dk eller tlf.: +45 2267 6405.

Vil du høre mere om IRIS Group?

Et tværfagligt hold af konsulenter leverer markedets skarpeste analyser og rådgivning. Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os