Vil du arbejde for at skabe vækst og innovation i Danmark?

IRIS Group

Vi er det lille konsulenthus med højt til loftet, og vi er altid interesserede i at høre fra spændende profiler, der deler vores engagement i den vækstpolitiske dagsorden.

Hos IRIS Group er vi kreative og dygtig til at designe, lede og gennemføre komplekse analyser. Vores konsulenter har spidskompetencer inden for både kvantitative og kvalitative metoder, og vi udvikler os hele tiden – blandt andet gennem IRIS Academy.

Vi ansætter løbende nye, dygtige medarbejdere, så hvis du mener, at vi er det rette match, så kontakt os med en uopfordret ansøgning.

Vi giver gerne en kop kaffe på vores kontor i hjertet af København!

Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket en skarp juniorkonsulent og en office manager!

Office manager

Har du lyst til at blive office manager hos Seismonaut og IRIS Group? Vi er to mindre rådgivningsfirmaer med adresse i hjertet af København, som deler kontor, frokostordning og sociale aktiviteter, og vi søger nu også en fælles office manager.

Læs hele stillingsopslaget
Frist

21/06 2019

Ansøg

Ansøgninger sendes til job@seismonaut.com

Juniorkonsulent

Vil du være med til at skabe grundlaget for fremtidens erhvervs- og innovationspolitik? Er du struktureret samt tal- og analysestærk? Er du blandt de bedste på din årgang? Så har vi det helt rigtige studiejob til dig!

Læs hele stillingsopslaget
Frist

25/06 2019

Ansøg

Ansøgninger sendes til irisgroup@irisgroup.dk

Vil du høre mere om IRIS Group?

Et tværfagligt hold af konsulenter leverer markedets skarpeste analyser.

Kontakt os