I IRIS Group er vi overbeviste om, at indsigt skaber vækst. Vores mål er at levere markedets bedste analyser, som vores kunder let kan omsætte til strategier og ny praksis.

Vi hjælper vores kunder med at træffe bedre beslutninger

Om IRIS Group

Vi arbejder passioneret med erhvervspolitik, innovation, iværksætteri, vidensamarbejde, forsknings-, uddannelses- og sektorpolitikker. Hos IRIS Group har vi specialiseret os i analyser og rådgivning inden for de politikområder, der har stor betydning for erhvervslivets rammebetingelser og for vækst og velstand i Danmark.

Vores analyser og rådgivning bygger på mange års erfaring med både politikudvikling, analyse og evaluering. Vi er specialister i virksomhedsanalyser, sektoranalyser, trendanalyser, evalueringer, samfundsøkonomiske analyser, internationale benchmarkanalyser samt i at udvikle indikatorer, der skaber overblik og beslutningskraft.

Vores kunder er typisk staten, regioner og kommuner. Men vi leverer også evidensbaserede videngrundlag til universiteter, erhvervspolitiske operatører, virksomheder og fonde, der skal træffe strategiske beslutninger på et kvalificeret grundlag.

Vores konsulenter har tilsammen særdeles stærke kompetencer inden for både kvantitative dataanalyser, effektmålinger, kvalitative metoder og formidling.

Vores mission
Vi skaber ny viden og kvalificerede beslutningsgrundlag til vores kunder gennem solide og faktuelle analyser til gavn for dansk erhvervsliv, forskning og innovation.

Vores vision
Vi vil bidrage til at skabe et samfund med optimale forudsætninger for et erhvervsliv i vækst samt forskning og innovation i verdensklasse.

Mød medarbejderne

Vores værdier

Vi har et fælles værdisæt, der karakteriserer alle vores handlinger, medarbejdere og analyser. Vores kerneværdier er:

Faglighed

Vores eksistensberettigelse hviler på høj faglighed. Med faglighed mener vi både dyb indsigt i vores forretningsområder og metodiske tilgange samt tværfaglighed, som er afspejlet i husets sammensætning af komplementære kompetencer

Integritet

Vi sætter en ære i ærlige og redelige analyser. Vores tilgang baserer sig på en mangfoldighed af data, kortlægning af god praksis og stor indsigt. På den baggrund tør vi også udfordre vores kunder.

Engagement

Vi er dybt engagerede i den vækstpolitiske dagsorden – både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt. Vi brænder for at designe skarpe analyser, som gør det nemmere at udvikle bedre vilkår for erhvervslivet og stimulere innovation.

Medarbejdere

IRIS Groups konsulenter har tilsammen særdeles stærke kompetencer inden for både kvantitative dataanalyser, effektmålinger, kvalitative metoder og formidling.

Læs mere

Karriere

Lyder IRIS Group som en interessant arbejdsplads for dig? Vi er altid interesserede i at høre fra spændende profiler, der deler vores engagement i den vækstpolitiske dagsorden.

Læs mere