I IRIS Group er vi overbeviste om, at viden er vejen til bedre beslutninger. Vores mål er at levere markedets bedste analyser, evalueringer og rådgivning, som vores kunder let kan omsætte til strategi og handling.

Vi hjælper vores kunder med at træffe bedre beslutninger

Om IRIS Group

IRIS Group er en specialiseret analyse- og rådgivningsvirksomhed, som er dybt engageret i udviklingen af vores samfund, erhvervsliv og fremtidens forskning og innovation.

Vores analyser og rådgivning bygger på mange års erfaring med både politikudvikling, analyse og evaluering. Vi har udviklet en særlig styrke i at kombinere kvantitative og kvalitative metoder med vores dybe domæneindsigt. Det fører til unikke analyser, som vi formidler og visualiserer på en måde, så vores kunder let kan omsætte dem til strategi og handling.

Vi rådgiver og udfører analyser og evalueringer for ministerier, kommuner, universiteter, klynge- og brancheorganisationer, erhvervspolitiske operatører, virksomheder og fonde – både i Danmark og udlandet.

Vores team af konsulenter har særdeles stærke kompetencer inden for både kvantitativ dataanalyse, effektmålinger, kvalitative metoder samt formidling og facilitering.

Vores mission
Vi skaber ny viden og bedre beslutninger hos vores kunder gennem analyse og rådgivning af højeste kvalitet.

Vores vision
Et førende konsulenthus i Norden inden for frembringelse og formidling af viden om samfund, erhverv og forskning.

Mød medarbejderne

Vores værdier

Vi har et fælles værdisæt, der karakteriserer alle vores handlinger, medarbejdere og analyser. Vores kerneværdier er:

Faglighed

Vores eksistensberettigelse hviler på høj faglighed. Med faglighed mener vi både dyb indsigt i vores forretningsområder og metodiske tilgange samt tværfaglighed, som er afspejlet i husets sammensætning af komplementære kompetencer.

Integritet

Vi sætter en ære i ærlige og redelige analyser. Vores tilgang baserer sig på en mangfoldighed af data, kortlægning af god praksis og stor indsigt. På den baggrund tør vi også udfordre vores kunder.

Engagement

Vi er engagerede i samfundets udvikling. Vores analyser og rådgivning gør en positiv forskel på udviklingen af vores samfund, erhvervsliv og fremtidens forskning og innovation.

Medarbejdere

IRIS Groups konsulenter har tilsammen særdeles stærke kompetencer inden for både kvantitativ dataanalyse, effektmålinger, kvalitative metoder samt formidling og facilitering.

Læs mere

Karriere

Lyder IRIS Group som en interessant arbejdsplads for dig? Vi er altid interesserede i at høre fra spændende profiler, der er metodisk stærke, har analytisk sans og interesse for samfund, forskning og erhverv.

Læs mere