Erhvervsfremme under lup – Favrskov Kommune

Opsummering

Analyserne i ”Erhvervsfremme under lup” er baseret på en ny, fælles metode til at opgøre aktiviteter og resultater i den lokale erhvervsservice – og til at sammenligne indsatsen på tværs af kommuner. Samtidig indeholder publikationen fakta om erhvervslivets sammensætning i den enkelte kommune og om kommunens erhvervspræstationer i forhold til resten af landet. Formålet er at skabe et faktabaseret videngrundlag, som kan anvendes til at videreudvikle og styrke den lokale erhvervsfremme.

IRIS Group har gennemført en analyse af erhvervslivet i Favrskov Kommune, der viser:

  • Effekterne af den lokale erhvervsfremme – herunder effekter på kompetencer og forretningsgrundlag samt effektiviteten af den lokale erhvervsservice som indgang til det samlede erhvervsfremmesystem.
  • Indikatorer for kommunens generelle erhvervspræstationer – herunder iværksætteri, vækstvirksomheder, internationalisering, uddannelsesniveau, produktivitet og specialisering.
  • Brugerne af den lokale erhvervsservice i den enkelte kommune – herunder deres sammensætning på alder, virksomhedstyper, brancher, mv.
  • Erhvervslivets ønsker til den fremtidige lokale erhvervsfremmeindsats.

“Erhvervsfremme under lup” er målrettet den enkelte kommune, og den holder indsats og resultater op mod et gennemsnit af andre kommuner.

Download rapport

Flere publikationer fra IRIS Group

Vil du høre mere om IRIS Group?

Et tværfagligt hold af konsulenter leverer markedets skarpeste analyser og rådgivning. Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os