Erhvervsstrategi for Slagelse Kommune

Opsummering

IRIS Group har gennem 2023 haft fornøjelsen af at bistå Slagelse Kommune med udviklingen af en ny erhvervsstrategi. Arbejdet har bl.a. haft fokus på, hvordan nye erhvervspolitiske indsatser kan understøtte udviklingen af det lokale erhvervsliv, så de er godt rustet til at gribe de mange muligheder, som den grønne omstilling bringer med sig.

Erhvervsstrategien bygger på to hovedspor. De to hovedspor er ledsaget af konkrete indsatser inden for forskellige områder, som tilsammen understøtter ambitionen om, at Slagelse Kommune i 2027 skal være blandt de mest dynamiske erhvervskommuner i landet.

  • Det første spor handler om at styrke Slagelse Kommunes erhvervsvenlighed og blive blandt Danmarks mest erhvervsvenlige kommuner. Det skal blandt andet lykkedes gennem en enkel, fokuseret og sammenhængende erhvervsservice.
  • Det andet hovedspor har fokus på at styrke rammerne for bæredygtig vækst med afsæt i Slagelse Kommunes særlige styrker. I dette spor uddybes konkrete indsatser inden for hhv. erhvervsstyrker, turisme, uddannelse, erhvervsarealer og offentlige institutioner.

Download rapport

Flere publikationer fra IRIS Group

Vil du høre mere om IRIS Group?

Et tværfagligt hold af konsulenter leverer markedets skarpeste analyser og rådgivning. Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os